Over Pottiez?

In 2016 is de eerste pot van de band gerold. Mijn oudste was een heel onzekere en teruggetrokken jongen die tijdens een fantastische weerbaarheidstraining leerde dat hij er mocht zijn. Tijdens deze groepstherapie met leeftijdsgenootjes kregen ze de opdracht om quotes verzamelen. Quotes waarbij ze zelf een goed gevoel kregen. Quotes die ze een steuntje in de rug gaven. Quotes die hun duidelijk maakte dat ze goed zijn zoals ze zijn. De opdracht was om deze uit te printen en daar op te hangen waar ze ze meerdere keren per dag konden zien. 

 

Als grafisch vormgever wilde ik deze quotes graag naar eigen smaak vormgeven zodat ze gelijk ook mooi integreerden in onze huiskamer en waar je graag naar wilde kijken. Ik hing deze op in ons fotorek boven de bank en verwisselde ze een aantal keer per week. Dit maakte dat iedereen elke ochtend direct naar het rek keken om te zien welke leuke spreuk er nu weer opgehangen was, met een positief resultaat voor iedereen als gevolg.

 

Toen de therapie zijn einde naderde ontstond het idee om deze quotes op kleine kaartjes te laten drukken en in een mooi glazen potje te stoppen om cadeau te geven aan al zijn teamgenootjes. Dit moest een stoere pot zijn die het verdiend om een prominente plek in de huiskamer te krijgen, zodat iedereen er op elk moment van de dag een kaartje uit kan trekken. Mijn oudste nam deze mee naar school en gebruikte hem als boekenlegger of deed deze met een paperclip in zijn agenda. Zo zag hij meerdere keren per dag deze leuke spreuk die hem zelfvertrouwen gaf.

Deze cadeautjes bleken een schot in de roos en waren een groot succes, en zo is Pottiez geboren. Met aangepaste quotes voor hem en haar, voor volwassenen en kinderen, kortom voor iedereen die even niet lekker in zijn of haar vel zit en wel een extra steuntje of glimlach kan gebruiken!

Inmiddels zijn er al meerdere ideeën omgetoverd tot een mooie pot en is er voor elke gelegenheid wel een te vinden. En het assortiment breid zich steeds verder uit. Steeds met hetzelfde doel; Een betaalbaar en origineel cadeau die iedereen graag zou willen krijgen.

 

Inmiddels is onze online winkel een synoniem geworden voor kwaliteit en zorgen we voor een continue variëteit aan de leukste cadeaupotten, samen met unieke limited editions en seizoensitems die bij elk budget passen. Bekijk onze cadeaucollectie en begin vandaag nog met winkelen!

 

Wij wensen je heel veel plezier met het geven of het zelf krijgen van een van onze originele cadeaupotten.

 

Creatieve groet,

Judith